Siurana, Empúries i les Valls d'Àneu

Més imatges

Siurana, Empúries i les Valls d'Àneu
15,00 €

Availability: Disponible

El segon volum de la col·lecció dels DTB no és una sola història sinó tres aventures en un sol llibre! Descobreix qui és el fantasma de la Trona (Siurana), qui ha robat les àmfores (Empúries) i ajuda a trobar el Tonet (Valls d'Àneu).
O

Descripció

El segon volum de la col·lecció dels DTB no és una sola història sinó tres aventures en un sol llibre!

Els habitants de Siurana estan atemorits per un fantasma que recorre el poble de nit. Qui és? Qui s'amaga darrere aquest personatge fantasmagòric? La famosa reina mora de la llegenda? El rei de Nàpols que va ser presoner en aquell castell? Blanca i el seu amant trobador? El misteri està per resoldre!

Algú ha robat tres àmfores valuoses del jaciment d'Empúries? Lladres professionals per encàrrec? Algun treballador? Un arqueòleg? Un estudiant? Un contrabandista? L'emoció està servida!

El Tonet s'ha perdut vagant per les infinites Valls d'Àneu, on pot ser? Està bé? El trobaran? A on? Als monestirs de Sant Pere o de Son? Als castells d'Arties o València? Als pobles d'Escaló o Esterri? Per les rutes de Montgarri? El trobaran a temps? El suspens et deixarà sense alè!